BAŞKAN ENEZ’DEN”YENİ YIL”MESAJI

Başkan Enez mesajında:”2019  yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum,

2018 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz.  2019 yılına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet ve mutluluk içinde geçmesini gönülden temenni ediyor, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Başkan Enez,2019 Yılında Dernek olarak önemli Proje hazırlıkları içerisinde olduklarını Ankara’da uzun süredir yapılmayan ”Mardin Tanıtım Günleri”ni düzenlemeyi ve Ankara’da yaşayan Mardinli hemşerilerimizle bir araya gelip, buluşacağımız ”Mardinliler Gecesi ”düzenlemek istediklerini de belirterek, Dernek olarak 2019 yılında önemli etkinliklere imza atmak istiyoruz” dedi.