• MANŞET »
24.Dönem Mardin Milletvekili Akdağ ile Dernek Başkanımız’dan Dekinsan Grup’a Hayırlı Olsun Ziyareti

24.dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ,DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni binasına geçmeleri dolayısıyla kutlayarak Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

Yurt dışında faaliyet yürüten ülkemizin dev firmaları arasında bulunan ve Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’ın (Engineering News Record) müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde Türkiye’den 46 şirketin girdiği Engineering News Record (ENR) sıralamasında dünyada164.sırada yer alan DEKİNSAN GRUP’un Ankara’da Gaziosmanopaşa semtinde yaptırdığı plazasına giden Ak Parti 24. dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ ,DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu’na Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

24.dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim AKDAĞ’ın DEKİNSAN grup ziyareti sırasında,Mardin&Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Fahrettin Enez de kendisine eşilik etti.

ARTUKLU HABER AJANSI*ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ